⬅ חזרה לאינדקס

שרשור היכרויות סולידים לא קונבנציונלים 2024

🕒 פורסם בתאריך: 27/07/2024 22:53
טוב החלטתי לשלוח את לחמי ולנסות לפתוח שרשור היכרויות חדש כי השרשור הקודם די ישן ואני מקווה שכל האנשים ששם כבר מצאו את האחד/אחת/שניים שלהם ;) .

אני מחפשת זוגיות לא קונבנציונלית. מישהו לעוף איתו על החיים ביחד, או שנהיה power couple, או שנהיה שותפים לפשע, מישהו שהחיבור שלנו יהפוך להרפתקה מעבר לכל דמיון. ויחד עם זאת, שישאר לנו מספיק ספייס להיות מי שאנחנו, ולהנות מהחיים המלאים שיש לכל אחד מאיתנו עוד מלפני שהכרנו.

אני: שילוב של נפש יצירתית וקצת גיקית, left+right brain במידה כמעט שווה. סקרנית ואוהבת ללמוד דברים חדשים. מובטלת הייטק, וחוץ מזה משקיעה את זמני ביצירה, טיולים, ספורט, למידה, אירועים חברתיים, ועוד. ליברלית, נון קונפורמיסטית, סולידית לתקופות. אני introvert, אבל מאוד אוהבת אנשים (פשוט צריכה אותם בכמויות מדודות). גרה בשרון כרגע אבל מסתובבת הרבה בארץ ויחסית גמישה גיאוגרפית. אני בת 41, ואגיד בחוסר צניעות (בכל זאת פוסט היכרויות) שאני פאקינג מהממת ומסובבים אחרי ראשים ברחוב. ואם אתם תוהים אם התרביתי כבר, אז לא, אין לי ילדים. יש לי כמות יפה של ביציות קפואות מגיל 35 וגנים מצוינים, אז אם זו אחת ה"הרפתקאות" שנחליט ללכת עליה יחד, האופציה קיימת. לכן, בעדיפות ראשונה להכיר מישהו בלי ילדים שרוצה להקים משפחה, אבל לא פוסלת היכרות עם אל-הורי או עם מישהו שכבר יש לו ילדים ופתוח לעוד, אם כל שאר הדברים מתאימים.

למרות שהייתי serial monogamist רוב חיי ונעתי בין קשרים ארוכים, טוב לי גם לבד, אז אני מרשה לעצמי להיות מאוד ספציפית במה שאני רוצה. מה מחפשת? גיק יחסית introvert (פחות מתחברת למוחצנים, אבל לא פוסלת) עם ראש פתוח, שנראה טוב ויש לו עולם פנימי עשיר. מישהו אחראי, שמוביל את החיים של עצמו, on top of his sh*t. אידיאלית בגילאים 35-47 (אבל אם אתה לא בטווח הזה, וחושב שמאוד נתאים, לא פוסלת על שנת לידה. היו לי חיבורים שעבדו גם עם אנשים צעירים יותר. את הטווח היותר מבוגר טרם ניסיתי). משיכה פיזית חשובה לי. זה עולם לא אידיאלי, ובסיטואציה של בליינד דייט (כמו כאן), חייבת איזשהו משיכה חיצונית ראשונית, לפעמים קשה להגדיר מה בדיוק עובד, חושבת שבסופו של דבר זה בעיקר פנים (גובה אגב, לא קריטי לי). הרפתקנות ופתיחות סביב דברים אינטימיים - יתרון o_o

אם סקרנתי ובא לך לפנות אלי, אשמח לפנייה מפורטת כדי להבין אם נוכל להתאים. יכול להיות שיקח לי זמן לענות, אני לא נכנסת הרבה ולעיתים לוקחת תקופות חופש מהיכרויות. יש מצב שמרוב בהלה שהעליתי את הפוסט הזה לא אכנס לכאן כמה ימים o_o

זהו. מעלה את זה בתחושות מעורבות. בין השאר כי קשה לי להתעסק בענייני חולין כשיש חטופים בעזה וכל הכאוס, זה גורם לכל השאר להרגיש כמו שטויות.
🕒 פורסם בתאריך: 08/08/2024 15:36
קודם כל בהצלחה.

מקריאת דברייך, לדעתי הגדרת את עצמך כ Ambivert

האם זה כך לגביי הבן זוג שאת מחפשת?
🕒 פורסם בתאריך: 08/08/2024 22:59
מעניין, לא הכרתי את המושג! גיגלתי, ומכיוון שכל מה שכתוב על ambiverts הוא חיובי, לקחתי :lol:

וכן, התחברתי לתיאור ונשמע הגיוני לגבי ולגבי בן זוג פוטנציאלי.
🕒 פורסם בתאריך: 09/08/2024 14:28
שלום סקרלט,

בהחלט סקרנת, וזה שהעלית רק תמונה מאחור תרמה לזה ;)

הבנתי שלא אוכל לשלוח לך הודעה פרטית עד שלא אכתוב 50 הודעות, וגם את עוד רחוקה משם.

כך שצריך לחשוב על איך לפטור את העניין הטכני הזה, כי אני לא רוצה להתחיל לפרט פה בפומבי אודותיי...
🕒 פורסם בתאריך: 14/08/2024 16:33
קדימה, נשארו לך רק עוד 47 הודעות ;)

והנה אני כבר עושה עוד אחת!
🕒 פורסם בתאריך: 14/08/2024 16:45
מאחל לך בהצלחה!
🕒 פורסם בתאריך: 14/08/2024 16:58
מעוניינים במתווך אנונימי?

אני יכול לשלוח לכל אחד/ת מכם/ן הודעה פרטית ותגיבו חזרה עם אימייל/טלפון/אייסיקיו
🕒 פורסם בתאריך: 14/08/2024 20:44
אהבתי את האפשרות של אייסיקיו. חתיכת backwards compatibility

אני אגב עדיין זוכר את ה UIN שהיה לי בתור ילד

בכל אופן, שלחתי לשניהם הודעה פרטית, ואז עזבתי את השיחה. אני מקווה שזה עבד והשניים כעת יכולים להתכתב. אני כבר לא רואה את השיחה, אז אין לי דרך לוודא.
🕒 פורסם בתאריך: 14/08/2024 21:12
מדובר באנשים בני 40, אני מתאים את עצמי לקהל היעד :lol:
🕒 פורסם בתאריך: 20/08/2024 15:32
קיוויתי שעוד אנשים יקפצו על השרשור ואולי בסמי-אנונימיות יציגו את עצמם, בינתיים השארתם אותי להביך רק את עצמי :)
🕒 פורסם בתאריך: 20/08/2024 15:41
שאפו על האומץ ובהצלחה. לא חושב שהבכת את עצמך בכלל.

לי אין לי את האומץ לשתף מעבר למה שאני משתף בפורום. לא מאמין שהישועה תגיע מכתיבה אנונימית בפורום עבורי, לפחות לא בתחום הזה :)
🕒 פורסם בתאריך: 20/08/2024 16:10
אשמח להכיר אבל אין לי מספיק פזם הודעות לשלוח לך הודעה.
🕒 פורסם בתאריך: 20/08/2024 18:01
@Scarlett מלבד הכרויות בפורום הזה, איפה עוד את מחפשת להכיר?

יש לך המלצות?
🕒 פורסם בתאריך: 21/08/2024 16:21
בעיקר באופן אורגני דרך תחביבים ותחומי עניין משותפים.

הייתי קצת באפליקציות אבל זה פחות זרם לי, אולי אתן לזה עוד צ'אנס מתישהו
🕒 פורסם בתאריך: 22/08/2024 15:39
ישנם פרופילים בפורום שחסומים לגישה אליהם, זה מגביל את האפשרות להכרויות.

:(
🕒 פורסם בתאריך: 24/08/2024 20:09
לחץ על סימן המעטפה (ההודעות הפרטיות)

start a new conversation - רשום את שם הנמען

אין צורך להיכנס לפרופיל של מישהו על מנת לשלוח לו/לה הודעה :)
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2024 08:51
אתה יכול גם לפרסם כאן בשרשור משהו, ולכתוב שיפנו אלייך :)
🕒 פורסם בתאריך: 05/10/2024 14:09
פחות סביר שיפנו אלי בתור גבר שמחפש אישה בפורום שרוב הכותבים גברים ;)