⬅ חזרה לאינדקס

העברה בנקאית מPEPPER לIB

🕒 פורסם בתאריך: 09/09/2020 13:45
פתחתי חשבון בIB העולמית, והצלחתי להעביר 50 שקל מבנק הפועלים לחשבון בIB דרך עברה בנקאית. עכשיו יש לי את החשבון השקעות בPEPPER INVEST ואני רוצה להעביר את הכסף שלי מPEPPER INVEST ל חשבון בIB . ניסיתי להעביר לעשות העברה בנקאית דרך PEPPER של שקל אחד וראיתי שאין אפשרות להוסיף הערות בכלל וממה שאני יודע צריך לכתוב את מספר החשבון ואת השם בהערות. השאלה אם זה ממש קריטי לכתוב את שם ומספר החשבון בהערות או שמספיק שאפתח באתר שלהם העברה חדשה ואצרף תצלום שביצעתי העברה?

על שקל אחד אין לי בעיה לנסות לבצע העברה בלי הערות , אבל מדובר פה על סכום של 40K שגורם לי לרגליים קרות במידה והכסף לא יעבור חלק.

יש באפשרותי גם להעביר את הכסף לבנק פועלים ומשם לשלוח לאינטראקטיב אבל זה יקח עוד זמן.

תודה לעוזרים!!
🕒 פורסם בתאריך: 10/11/2020 12:22
עכשיו כבר אפשר להוסיף הערות, אך אני עדיין לא יודע אם זה עובד. בזמנו כשאני ניסיתי להעביר, לא היה את שדה ההערות והעברה לקחה המון זמן (שבוע + 3)
🕒 פורסם בתאריך: 10/11/2020 18:35
האם העברת לחשבון בנק הישראלי שלהם בארץ, סיטיבנק ?
🕒 פורסם בתאריך: 11/11/2020 08:28
כן. דיברתי עם פפר, נראה שהם משמיטים את שדה הערה, אבל עדיין הכסף מגיע לחלק מהאנשים פה
🕒 פורסם בתאריך: 11/11/2020 09:19
אני מעביר קבוע מפפר לIB, זה עובד כרגיל גם בלי ההערה

בכל מקרה אני תמיד פותח טיקט בIB ומצרף צילום מסך של האסמכתא, בדרך כלל הכסף נכנס תוך יום-יומיים אבל קרה גם שחיכיתי שבוע+

בקיצור, אפשר להעביר
🕒 פורסם בתאריך: 11/11/2020 16:18
עבר לי עכשיו ללא פתיחת טיקט וללא נזיפה! סנסציה!